Brezo/KBS Set Up heeft makkelijke avond.

2016-04-09 - Brezo_KBS Set Up - DBS H1

IJsselmuiden 9 april – De eerste wedstrijd van Brezo/KBS Set Up tegen Garage Popma/D.B.S. uit Balk dit seizoen verliep niet zoals gepland. Anderhalve week later kon Set Up het opnieuw proberen in de “Oosterholthoeve” en dit resulteerde in een 4-0 winst!

Omdat er anderhalve week terug ook tegen D.B.S. gespeeld was, wist men nog goed hoe er gepeeld werd door de gasten. Dit was de gehele wedstrijd een voordeel. Ondanks dat liet Set Up het in de eerste set in het begin goed afweten. D.B.S. kwam op een voorsprong van 4-7. Er moest wat extra’s gebracht en er volgden lange rally’s. Bijna elke keer trok Set Up aan het langste eind. De set werd zeer netjes uitgespeeld en resulteerde in 25-17 voor Set Up.

De tweede set wist Set Up dit sterke spel zeer goed door te zetten. D.B.S. werd direct bij de keel gegrepen en werd niet meer losgelaten. Zo was het makkelijk spelen voor Set Up en mede door goed uitspelen van rally’s werd de setstand 25-11.

Om ervoor te zorgen dat het niet weer verliep als de vorige wedstrijd uit bij D.B.S. moest dit goede spel volhouden worden. Dit werd netjes gedaan door Set Up. De vele kansen die men kreeg werden direct afgemaakt. 25-18

Ook de vierde set werd dit niveau goed volgehouden. Het blok werd nog steeds goed gezet en D.B.S. kreeg geen kans in de “Oosterholthoeve”. 25-15

Al met al een makkelijke wedstrijd voor Brezo/KBS Set Up. Zaterdag 16 april is in Emmeloord om 19:00 uur Vovem’90 de volgende tegenstander.