Brezo/KBS Set Up nieuwe koploper.

Zaterdag stond er een spannende wedstrijd op het programma voor de heren van Brezo/KBS Set Up. Er moest worden gespeeld tegen de nummer 2, VCO58 HS1: een echte kraker. De winnaar van deze wedstrijd zou de koploper worden in de Derde Divisie B, dus er stond wat op het spel.

setup
Nadat Hans Bruins in de kleedkamer iedereen op scherp had gezet, werd er aan de eerste set begonnen. Het ging gelijk op en het was spannend. Maar uiteindelijk trok Brezo/KBS Set Up toch aan het langste eind door de set met 25-23 te winnen.
In de 2e set had Set Up door, dat het niet helemaal lekker liep bij de gasten en daar werd dan ook goed gebruik van gemaakt. Met een goeie service en een goede verdediging werd de set vrij eenvoudig gewonnen 25-14.
De 3e set was een belangrijke, want dat was de laatste kans voor VC058 HS1 om nog wat van de wedstrijd te maken. Set Up bleef scherp en kon het goede spel voortzetten. Door een goede service van Set Up, konden de gasten uit Leeuwarden niet in het spel komen en ging ook de derde set met 25-17 naar de thuisploeg.
Omdat Set Up nu met 3-0 voor stond, was de scherpte er een beetje uit. Maar er werd op tijd hersteld en vervolgde de set met goed spel. Het einde van de set werd het toch weer spannend omdat Set Up de kansen niet benutte. Uiteindelijk werd toch gewonnen 28-26.
Een hele mooie 4-0 overwinning en het was ook dik verdiend. Brezo/KBS Set Up staat nu 1e in de competitie. Aankomende zaterdag 3 december de volgende wedstrijd tegen Vovem’90 HS1 de nummer 5 op de ranglijst.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673