Brezo/KBS Set Up pakt vier punten in Sneek.

 

2016-11-19-vc-sneek-h2-brezo_kbs-set-up

 

De wedstrijd Brezo/KBS Set Up tegen het tweede team van VC Sneek. Op papier zou dit een vrij makkelijke wedstrijd moeten worden voor de IJsselmuidenaren maar niets was minder waar.

In de eerste set was er geen beleving bij Set Up en werden er veel fouten gemaakt zowel aanvallend als in het achterveld. Deze eerste set werd dan ook, geheel verdiend, door het thuis spelende team gewonnen. 25-20.Na een paar duidelijke woorden van coach Hans Bruins werd er aan de tweede set begonnen. Het was beter maar nog geen topniveau. Toch wist Set Up de set te winnen na een spannend eind met een stand van 28-30.Dit was een breaking point bij de mannen van Sneek. De derde set vlogen de ballen bij Sneek om de oren, vooral de middenaanvallers hadden hier een groot aandeel in. De set werd snel beslist met 15-25 voor Set Up.

De laatste set begon Set Up weer iets te makkelijk maar kon rond de 17 punten los komen van Sneek mede door een paar goede service beurten. Ook deze set werd gewonnen door Brezo/KBS Set Up. 18-25.Absoluut geen beste wedstrijd maar toch een redelijke uitslag. Volgende week komt Leeuwarden heren 1 op bezoek in IJsselmuiden. Op papier misschien wel de mooiste wedstrijd van het seizoen namelijk de op dit moment nummer 1 tegen Set Up de nummer 2 van de Derde divisie B.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673