HomeRegiosportBrezo/KBS Set Up pakt volle buit.

Brezo/KBS Set Up pakt volle buit.

-

2015-11-07 - Brezo_KBS Set Up - Turfst-Drachten H1
Brezo/KBS Set Up pakt voor het eerst dit seizoen vijf punt. In sporthal “Oosterholthoeve” was na dik anderhalf uur de buit binnen.

Na een 1-3 winst op Bas Autowas/V H1 was het deze wedstrijd tegen de Turfstekers uit Drachten de bedoeling om de goede lijn door te zetten. Voor de wedstrijd stond men op een vijfde plek en de Turfstekers op plaats tien.
Ondanks het verschil op de ranglijst, kwam Set Up moeizaam op stoom. De passing lag redelijk, maar aanvallend was het niet sterk. Ondanks het feit dat men niet helemaal in de wedstrijd zat, werd de set toch binnen gehaald met 25-23.
De tweede set gaf het in het begin het zelfde patroon als de eerste set en dat was in het voordeel van de Turfstekers. Na flink wat tegenpunten gooide de thuisploeg het roer totaal om en kwam men aanvallend door het blok heen. Er werd inzet getoond en dat resulteerde in eenvoudige setwinst 25-15.
De derde set werd nog spannend. Het spelletje werd weer zoals de eerste set en er werd nog steeds geen topvolleybal gespeeld. Bij een achterstand van 23-24 werd door coach Hans Bruins een time-out aangevraagd. Set Up werd op scherp gezet en ging met de benodigde rust terug het veld in. Er werden snel drie punten achter elkaar gescoord en zo werd ook de belangrijke derde set binnen gehaald 26-24.
De vierde set was Brezo/KBS Set Up duidelijk de sterkere ploeg. De tegenstander leek zich gewonnen te geven. De laatste set werd dan ook gewonnen met 25-20.