Brezo/KBS Set Up wint van S.V.I. in Zwolle.

236

IJsselmuiden 18 maart – Voor de verandering een keer op de zaterdagmiddag spelen en wel om 15:00 tegen SVI. Na een 3-1 winst vorige week was men vol vertrouwen om vandaag weer voor de winst te gaan.

De vaste spelverdeler van Brezo/KBS Set Up was weer terug van een weekje werk. Dus werd er vol vertrouwen gestart. Toch liep Set Up de hele set een paar punten achter. Dit kwam door de goede servicedruk van de tegenstander. Volgens spelers lag dit aan de korte aanloop die mogelijk was, wat normaal altijd in drie stappen plaats vind? Goed, deze set werd verloren met 25-23.

Snel vergeten en dus door naar de tweede set. Deze liep veel beter en Set Up kwam lekker in het spel. Er werd gestreden voor elke bal en dit zag je terug in het resultaat. De tegenstander had moeite om de bal op de grond te krijgen en daardoor een setwinst van 20-25 voor Set Up.

Dit moest vastgehouden worden in de derde set alleen gebeurde dit niet helemaal. Set Up liep al snel een 4-0 achterstand op, door een goede service van de tegenstander. Wat doe je dan als het even zo tegen zit? Op scherp gezet worden. Dit gebeurde en mede door het enthousiasme dat er lekker in kwam vocht Set Up zich terug. Een mooie setwinst 18-25.

1-2 voor in setstanden dus dan ga je voor de 1-3 winst. Beide kanten scoorden hun punten, tot het eind van de set, was het Marc Verbaan die twee kill blocks maakte en de ommekeer teweegbracht voor setwinst. 21-25.

Komende wedstrijd (25 maart) voor Brezo/KBS Set Up is tegen Vovem’90 in Emmeloord.