Concert ‘Improvisatietalent’ Gerwin van der Plaats in de hoeksteen

IJsselmuiden – Op zaterdag 13 september a.s. hoopt de Kamper musicus Gerwin van der Plaats een orgelconcert te geven op het Kaat en Tijhuis-orgel van de Hoeksteen, Goudplevier 103 te IJsselmuiden.

Speciaal voor dit concert is er een feestelijk programma samengesteld. Er worden werken gespeeld van o.a. Zwart, Bach, Battiste en er is samenzang. Voorafgaand aan het concert staat er een gratis kopje koffie of thee voor u klaar. Na afloop is er gelegenheid om, onder het genot van een hapje en een drankje, na te praten en de Cd-tafel te bezoeken.

Gerwin van der Plaats, orgel

Gerwin van der Plaats (1977), onder andere bekend om zijn bijzondere improvisatietalent, studeerde aan het Fontys-conservatorium te Tilburg en is als organist verbonden aan de Driestwegkerk te Nunspeet, de Hoeksteen te IJsselmuiden en de Chr. Geref. Kerk te Kampen. Daarnaast is hij dirigent van een 6-tal koren waaronder het bekende Chr. Kamper Mannenkoor D.E.V. Gerwin is een veelgevraagd begeleider bij koren, muziekgroepen en Cd-opnamen. Hij maakte concertreizen naar België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Hongarije, Oostenrijk en Roemenie. Ook is hij arrangeur van koor- en orkestmuziek alsmede nieuwe liederen.

Het concert begint om 20.00 uur en de deuren gaan open om 19.30 uur. De toegang is gratis. Wel is er een collecte t.b.v. de onkosten. Van harte welkom.

De Hoeksteen IJsselmuiden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*