Crowdfunding voor nieuwe zadels SPGIJ

Crowdfunding voor nieuwe zadels SPGIJ

IJsselmuiden – De Stichting Paardrijden Gehandicapten IJsselmuiden (SPGIJ) heeft nieuwe zadels nodig voor de paarden. Door de corona maatregelen is de manege lange tijd gesloten geweest, waardoor er nauwelijks inkomsten waren. Daarom is er een crowdfunding gestart om het mogelijk te maken om nieuwe zadels aan te schaffen. De kosten van nieuwe zadels zijn namelijk niet gering.

De SPGIJ is een manege voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke, visuele of meervoudige handicap. De manege verzorgd rijlessen, huifbedrijden en mennen met een aangepaste menkar. Er zijn 12 paarden/pony’s die dagelijks hard werken in de lessen. Het is belangrijk dat de zadels goed passen op de rug van het paard en comfortabel zijn voor de ruiters. Een goed passend zadel zorgt voor minder blessures bij het paard en optimaal rijcomfort voor de ruiter. Op dit moment hebben een aantal paarden een nieuw zadel nodig en zijn meerdere zadels aan vervanging toe i.v.m. slijtage en ouderdom. Er zal een zadelmaker komen om te kijken naar de juiste zadels die passen per paard.

Om het mogelijk te maken om nieuwe zadels aan te schaffen, is hulp nodig om het benodigde bedrag bij elkaar te halen. De SPGIJ zou enorm geholpen zijn met een donatie. Elke donatie is welkom!
Bedrijven die €100 of meer doneren komen een jaar lang met hun logo op het beeldscherm in de binnenkomst hal. Bedrijven die €250 of meer doneren krijgen een jaar lang een bordje met logo op één van de paardenstallen.
Doneren kan online op www.unieksporten.nl/crowdfunding (https://www.unieksporten.nl/crowdfunding/197/nieuwe-zadels).

Daarnaast is de manege doorlopend op zoek naar nieuwe vrijwilligers die kunnen helpen tijdens op de lessen. Dit kan helpen in de lessen zijn, maar ook helpen in de kantine, klussen op en rondom de manege, verzorgen van de paarden etc. Lijkt het jou leuk om te komen helpen? Neem dan vrijblijvend contact op! Bel naar 038-3333439, stuur een mail naar info@spgij.nl of kijk voor meer informatie op www.spgij.nl.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*