Cultureel podium ’t Ukien presenteert najaarsprogrammering

tukien

Met namen als Tim Knol, Jurrasic Park, Danny Vera, Dictated, Jaya The Cat en de klassieker Focus kunnen de muziekliefhebbers hun vingers aflikken, maar ook veel lokale bands geven een optreden in ’t Ukien zoals: The Good Hand, Deep Cover, Six of One, Fresh Up, Stone in Egypt, Elise en veel meer.

‘’De afgelopen maanden is er hard aan gewerkt’’ aldus Jelle van Gosliga. ‘’Ik ben trots op de mooie mix die we als team hebben weten te realiseren. Alle genres komen voorbij en we spreken verschillende groepen aan, van jong tot oud kan straks terecht bij ons Podium’’

’t Ukien opent op 23 augustus met Tim Knol tijdens een Sing & Songwriter avond bij ’t Ukien. Als support treden de lokale helden Mijnke Sara en Niels Kater op.

Op 27 september komt de enige echte Nederlandse progrock-sensatie Focus naar Kampen. Thijs van Leer komt natuurlijk ook mee! Vooral in de 70’s was Focus Nederlands succesvolste en meest gewaardeerde exportproduct. Hits als Hocus Pocus, House of The King en Sylvia zorgden ervoor dat de band wereldwijd bekendheid genoot

Artiest in hart en ziel Danny Vera zal zaterdag 15 november het podium in ‘t Ukien betreden. Vanwege zijn vaste aantreden in Voetbal International, VI Oranje en Tour du Jour mag hij gerust een nationale ster genoemd worden. Niet dat Danny al deze aandacht nodig heeft, want zijn muziek spreekt voor zich. Zijn Americana, geïnspireerd op Johnny Cash, Roy Orbison, Chris Isaak en natuurlijk The King lijkt rechtstreeks te komen uit de 50’s en 60’s.

Verder worden de bands Wilsum en The U2 Tribute dit najaar ook verwacht in ’t Ukien.

Kijk voor het volledige programma op www.ukien.nl alle kaarten zijn inmiddels online in de voorverkoop te verkrijgen. Losse tickets zijn vanaf midden augustus te koop in de winkels Blue Music en De Fantast. Cultureel Podium ’t Ukien is een onderdeel van Stichting Welzijn in Kampen.

ukien-poster-TIM-KNOL-A3

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*