CultuurZIEN organiseert Zomerschool

cultuurZIEN
Altijd al nieuwsgierig geweest naar verhalen uit de geschiedenis van Kampen? Graag eens bij een kunstenaar op bezoek? Lekker aan de slag met je handen? Leren over geschiedenis, kunst en techniek tijdens de vakantie bij de zomerschool van cultuurZIEN.

Bezoeken aan bijzondere locaties, worden gecombineerd met creatieve opdrachten. Tijdens de eerste middag van de zomerschool wordt een bezoek gebracht aan de tentoonstelling van Jan Brokkelkamp in het Huis der Kunsten. Jan vertelt over zijn werk en wat het betekent om kunstenaar te zijn. Geïnspireerd door zijn verhaal gaan de deelnemers zelf aan de slag op papier. Opgeven voor deelname kan tot en met maandag 18 juli.

De zomerschool is voor iedereen vanaf 8 jaar (tot 80 jaar) op woensdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur. Deelnemen aan de Zomerschool kan op 20 juli, 3 en 17 augustus. Deelnemen kan per activiteit en opgeven kan tot en met de maandag voorafgaand aan de gekozen activiteit. De deelnamekosten zijn € 3, 50 p.p. voor 8 – 15 jaar; vanaf 15 jaar € 5, – p.p.. Bij 4 of meer personen samen, een euro korting p.p..