D-Day voor Oranje en KTK

oranje - ktk

 

Vandaag is het voor zowel Show en Drumfanfare Oranje uit IJsselmuiden als het Kamper Trompetter Korps uit Kampen een spannende dag. Beide korpsen hopen vandaag hoge ogen te gooien tijdens het ODSC (Open Nederlandse Kampioenschap) in Assen.

Oranje en het KTK zijn beiden begonnen aan hun weg naar het Wereld Muziek Concours, met het als tussenstop het ODSC in Assen en het mars- en showconcours in Schiedam. Beide korpsen hebben de laatste weken meerdere malen per week intensief (en soms tot in de late uurtjes) gewerkt aan de perfectionering van de shows.

Show en Drumfanfare Oranje laat met hun ‘Concert’O’ tijdens het ODSC zien dat het harde werken van de afgelopen jaren niet voort niets is geweest. Ook de nieuwe showproductie van het Kamper Trompetter Korps ‘Carpe Diem’ zal menig korpsmuziek liefhebber het hart sneller doen kloppen. Ook het jong Kamper Trompetter Korps en de KTK Music kids hopen in de prijzen te vallen.

Voor Jong KTK en de Music kids ging de wekker vanmorgen al vroeg, zij moeten om 09:45 en 10:15 aantreden. Oranje is om 14:10 aan de beurt waarna KTK om 14:50 haar kunsten mag vertonen.

Houd KampenOnline in de gaten voor de uitslag en de verrichtingen van de Kamper verenigingen…