Dagteam Biljartvereniging Reijersdam start met overwinning

DAGTEAM BV REIJERSDAM START MET OVERWINNING.
Het dagteam van biljartvereniging Reijersdam startte de competitie met een uitwedstrijd tegen biljartvereniging D.O.S. in Hattem.

Het werd een goede start van het dagteam, want het won met 36-44 van DOS Hattem. Martin ten Hove won zijn partij tegen Jan Willen Dijkgraaf, Martin speelde een uitstekende partij en had slechts 21 beurten nodig om zijn partij te winnen, hij scoorde een moyenne van 2.33, uitslag 8-12. Ook Ben Wielandt won zijn partij tegen Hendrik Jan Brons. Ben had 29 beurten nodig om de partij te winnen met een moyenne van 1.55, uitslag 8-12. Wim Kars had ook 29 beurten nodig om zijn partij winnend af te sluiten tegen Sape van Abbema, Wim scoorde een moyenne van 1.41. Johan de Leeuw had een moeilijke start en kon niet winnen van zijn tegenstander Bert Kraay in 32 beurten moest Johan de winst laten aan Bert Kraay, Johan scoorde een moyenne van 1.06, uitslag 12-8.
Het C2 team van biljartvereniging Reijersdam speelde een thuiswedstrijd in het wijkcentrum Reyersdam tegen H.G.L. uit Urk en moest een nederlaag incasseren, met 27-32 werd verloren van HGL. Rens Jager begon voortvarend tegen Lub Bos van HGL, maar halverwege van de partij ging het mis met Rens Jager en Lub Bos kon in hiervan profiteren en in 34 beurten kon Lub de partij winnen. Rens Jager scoorde slechts een moyenne van 1.88 en Lub Bos 2.35, uitslag 8-12. Arend Bossink deed het veel beter en was duidelijk beter dan zijn tegenstander Egbert Feenstra van HGL. In 30 beurten en met een moyenne van 1.83 won Arend de partij, uitslag 12-8. Martin ten Hove had niet zijn beste vorm en Albert Bakker bleek te sterk voor hem in een lange partij van 36 beurten won Albert Bakker. Martin ten Hove kwam slechts tot een moyenne van 1.11 en Albert Bakker 1.94, uitslag 7-12.
Het C3 team van biljartvereniging Reijersdam speelde een uitwedstrijd tegen BV Ens en kon met een overwinning terug naar Kampen komen. Er werd met 28-32 van BV Ens gewonnen. Gerrit van Vlijmen won zijn partij van Arend Batterink in 32 beurten en een moyenne van 1.53, uitslag 8-12. Wim Kars kon niet winnen van Jacob Buijsman van BV Ens deze won in 28 beurten van Wim Kars, uitslag 12-8. Herman Segveld speelde een prima partij en had 26 beurten nodig om te winnen van Jos Beekman van BV Ens, Herman scoorde een moyenne van 1.50, uitslag 8-12.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*