Dames Zalsman/Reflex verliezen in vijf sets van De Bevers.

Reflex Dames 1 presteert goed in de 2e divisie A. Met vijf overwinningen uit zes wedstrijden staatn de Kamper dames aan kop. Duidelijk is dat de 2e divisie A een heel mooi competitieverloop kent. Er is een 5 tal ploegen dat, zoals het er nu uitziet, kans maakt op de titel. Daarnaast zijn er een paar jeugdige ploegen waarvan de komende tijd flink wat progressie is te verwachten.
Van het vijftal ploegen dat kans maakt is De Bevers uit Lemelerveld er een. Een mooie mix van jeugd met ervaren speelsters. Daarbij is er in Lemerlerveld altijd een sfeervolle ambiance met veel publiek dat het thuisteam luidruchtig steunt. 
De Reflex dames weten van zichzelf nog niet goed waar ze staan. De stand op de ranglijst ziet er mooi uit, maar men weet nog niet of dit “per ongeluk” is of dat de dames echt met de besten uit de afdeling mee kunnen.

logo-reflex

De eerste confrontatie met De Bevers Dames 1 was tijdens de bekerwedstrijden in de voorbereiding. Kansloos werd die partij door Reflex verloren.
Reflex begon ook te timide aan deze wedstrijd. Het thuispubliek maakte, zoals verwacht, veel kabaal en de Kamper meiden leken geïmponeerd. Als spoedig keek de Kamper ploeg tegen vijf punten achtestand aan, die konden ze niet meer  terugpakken, de set ging met 25-19 naar De Bevers.
De 2de set ging het gelijk op. Bij 12-13 kreeg Reflex geen grip op de serve en slaat De Bevers een gat van 8 punten bij 1 servebeurt. Reflex ging ietsje beter spelen en dichter bij komen, maar ook deze set ging 25-20 naar De Bevers.
De 3de set keerde het tij voor Reflex. De hele set ginghet gelijk op en werdt er prima gespeeld. Hoe mooi kan volleybal zijn. Bij 23-23 serveert De Bevers en pakt Reflex de Rally, 23-24 voor Reflex. Berdien van den Burg komt voor de serve Hylkje Meijkamp vervangen en serveert geweldig. 23-25 voor Reflex en het team kwam weer terug in de wedstrijd.
De 4e set was Reflex heer en meester. Met veel geweld werdt De Bevers, dat flink had gewisseld, aan de kant gezet. 12-25 voor Reflex.
In de vijfde set kwam De Bevers  met de basis terug. Gesteund door publiek en met een hoop kabaal ontstond er opnieuw een volleybalknokpartij. Reflex maakte meer fouten dan De Bevers en daardoor nam De Bevers het initiatief. Reflex kwam te laat weer op gang en daardoor won Lemelerveld de 5e set met 15-12 en de wedstrijd.
Een heel mooie wedstrijd, een mooie sportieve ambiance en het besef dat Reflex toch echt met de besten kan meedoen. Qua strijd en beleving hebben we een geweldige wedstrijd gezien. Reflex blijft ondanks het verlies nog 2e op de ranglijst en doet volop mee.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673