Darten bij de Daltons in IJsselmuiden voor het goede doel( **VIDEO**)

Video: Darten bij de Daltons in IJsselmuiden voor het goede doel

Na het succes van voorgaande jaren, organiseerden De Daltons vrijdagavond in IJsselmuiden alweer de derde editie van het Koppel-darttoernooi. De opbrengst van de avond is bestemd voor een goed -lokaal- doel.

Een Videoverslag van Rudi Last

Enkele van de lokale doelen die de Daltons afgelopen jaar konden steunen:

Via de voedselbank Kampen konden vrijkaartjes beschikbaar gesteld worden voor het Megakidzfestijn, een bedrag van 850,00 euro kon geschonken worden aan een familie met een ernstig ziek kind. Van dit geld is een cadeau voor patient gekocht en kon het gezin een weekend weg. Via Stichting Present kon 250,00 werd beschikbaar gesteld voor het opknappen van een tuin van een alleenstaande moeder, en werd een trampoline voor de kids aangeschaft. Verder was er een mooie bijdrage voor de organisatie van Wereldlichtjesdag Kampen. Tot slot werden kaartjes beschikbaar gesteld aan de voedselbank voor de Telekidsdisco in Musicclub Kampen. Dit is een greep uit de doelen die De Daltons konden steunen met de opbrengst van het Daltons Darttoernooi 2014.

Wie zijn de Daltons?

Stichting ‘De Daltons’ is een stichting uit IJsselmuiden die zich in de regio wil inzetten voor mensen in nood door het inzamelen van geld voor lokale goede doelen. De Daltons zijn gewone jongens die willen werken zonder strijkstok. Stichting ‘De Daltons’ is niet gebonden aan enige organisatie, waarvoor ze zelf iets organiseren en evenmin is zij gebonden aan enige maatschappelijke, kerkelijke of politieke richting. De Daltons willen acties, evenementen en activiteiten organiseren, waarbij de bevolking actief kan meedoen of als toeschouwer aanwezig kan zijn. Uitgangspunt daarbij is dat het aantrekkelijk moet zijn voor u als sponsor, voor u als deelnemer, voor het goede doel om de opbrengst, maar ook voor ons om te organiseren. De Daltons willen graag iets betekenen voor sponsors die de stichting een warm hart toedragen. Neem voor informatie gerust contact met ons op; bij ons houdt het niet op bij ontvangen; we geven er graag iets voor terug. Informeer naar de mogelijkheden.

darten

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*