woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeAlgemeenDe eerste afleveringen van de podcast  voor en door jongeren genaamd “Gedachtebaas” ...

De eerste afleveringen van de podcast  voor en door jongeren genaamd “Gedachtebaas”  zijn nu te beluisteren!

-

Sjoerd  de Graaf (27) en Mystique Veenendaal (19), stagiaires bij Humanitas,  zetten zich in om jongeren ZELF aan het woord te laten over moeilijk bespreekbare onderwerpen. Daarmee laten ze zien dat je hier ook gewoon over kunt praten. Want dat is nu nog niet altijd zo vanzelfsprekend.      Zij moedigen het praten over problemen aan! Elke aflevering is een andere jongere aan het woord. 

Zo zijn er reeds vier afleveringen  te beluisteren,  de kennismaking met Sjoerd en Mystique,  over eenzaamheid met Justin,  depressie met Marit en over  burn out met Nanna en Annemarijn.  Op de planning staan o.a. nog, eetstoornis en onzekerheid.  Ben je nieuwsgierig? Luister via: https://open.spotify.com/show/7spUlB8AuusoYT4qYTO2fw?si=HuYfLrfTQySht86tbXzScA&dd=1 

Of via Home | PodNL (podcastluisteren.nl)

Steeds meer laten we onze mooiste kant zien op plekken als sociale media. We willen er perfect uit zien en we doen steeds meer mee aan een irrealistisch beeld. Wanneer praten we eigenlijk nog over waar we mee zitten? Sjoerd en Mystique zijn er klaar mee om hier niet over te praten. Dat is de reden dat zij de podcast Gedachtebaas hebben opgericht.

Mystique: ‘Het had mij enorm geholpen om gewoon te weten en te horen dat ik niet alleen was in mijn strijd’.

Heb jij een verhaal en wil je dit delen? Neem dan contact met ons op via gedachtebaas@gmail.com of door een DM te sturen op onze Instagram Gedachtebaas.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen