De Kleine Komedie staat met avondvullend stuk in de Stadsgehoorzaal

Ze hebben er lang op moeten wachten maar zaterdag 2 oktober staan ze eindelijk weer eens in de Stadsgehoorzaal met een avondvullend stuk. Amateur toneelvereniging De Kleine Komedie brengt een klucht met de titel, “Camping geen zeezicht”.

Een camping met mensen van allerlei pluimage. Zoals een gestreste camping medewerkster die de zaken totaal niet onder controle heeft. Een jong stel waarvan de vrouw 37 weken zwanger is, twee exen die elkaar weer tegen het lijf lopen. Een sullige man met zijn bazige en volkse echtgenote om er maar eens een paar te noemen. Dan is er ook nog een jongeren camping met een omhoog gevallen corpsbal en zijn zuipende en feestende vrienden. Doe daar nog een Engels en een Duitstalige gast bij en je hebt alle ingrediënten voor een vrolijke chaos. Als de pers lucht krijgt van alle rumoer en zich er dan ook nog mee gaat bemoeien heb je wel alles bij elkaar voor een hilarische avond.

U kunt het allemaal zelf komen bekijken op 2 oktober. De voorverkoop start op 20 september bij de Stadsgehoorzaal. Helaas heeft de stadsgehoorzaal ook te maken met de verplichtingen inzake corona. U heeft een vaccinatiebewijs, een negatieve test of een bewijs van herstel van covid van ten hoogste 6 maanden nodig. U bent welkom op 2 oktober.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*