Deltaruiters in actie op concoursen in de regio

Foto van auteur

Door Rudi Last

De springruiters zijn de laatste zomervakantie dagen afgereisd naar concoursen in de regio.


Annerieke Beens reed met haar paard Bravo donderdagavond in Zwolle een foutloos parcours in de rubriek 1.00 meter waar zij 83 stijlpunten voor kregen van de jury. Dit leverde hen een mooie 2e prijs op.

Op de vrijdag gingen zij er weer voor tijdens het Horka concours in Zwolle waar zij weer een tweede prijs behaalden, maar nu met 78,5 stijlpunten in de 1.00 meter.

In Oldebroek werd er op de vrijdagavond een springconcours georganiseerd voor ponyruiters.
Sem Henniphof reed met zijn Finn een mooie foutloze ronde en behaalde een mooie 2e prijs in het 70 cm springen. Daarna ook nog een foutloze HC ronde over 80 cm.

Naomi Henniphof mocht zaterdag op stap met de trailer en haar pony Arendshorst Cleopatra.
Zij zijn gestart in Wapenveld tijdens het dressuurconcours in de klasse B, cat. A/B dressuur. Beide proeven heeft de combinatie een 1e prijs mee naar huis genomen.

Zondag is Christa Wind met haar paard Fredau Fan Boniastate naar ’t Harde geweest. In de klasse M2 reden zij tijdens hun eerste proef 189,5 punt. Hiervoor mochten zij een mooie 1ste prijs in ontvangst nemen. De tweede proef werd beloond met een 2e prijs en 186 punten. De klasse M2 heeft de combinatie met mooie resultaten afgesloten. Op naar de Z1.

Gerelateerde Berichten