donderdag, april 18, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportDépol-Set Up geeft OPM Heerenveen wederom geen schijn van kans

Dépol-Set Up geeft OPM Heerenveen wederom geen schijn van kans

-

IJsselmuiden 25 januari – Dépol-Set Up wilde in de wedstrijd tegen de hekkensluiter OPM uit Heereveen hoe dan ook de 5 punten thuis houden. Niet alleen vanwege het verlies van vorige week tegen VC058 maar ook om de positie in de ranglijst te verbeteren.

De eerste set begon enigszins onrustig en werden er niet veel punten gescoord. Mede omdat OPM zelf veel foutjes maakte werd de set gewonnen door Dépol-Set Up met 25-19.

De tweede set begonnen de mannen uit IJsselmuiden een stuk sterker en werd al snel een goede voorspong opgebouwd. Waar op de diagonaal niet veel gescoord werd, wisten de middens het blok van OPM te ontwijken en werd de set afgesloten met een setstand van 25-16.

Tijdens de derde set probeerden de mannen van OPM er nog alles uit te halen wat erin zat. Er werd veel gewisseld, maar het mocht niet baten. OPM bleef de fouten maken en Dépol-Set Up speelde zelf bij vlagen ijzersterk. Door de sterk variërende set-ups raakte OPM het spoor bijster en verloor de set met 13-25.

De laatste set was de kers op de taart voor de mannen van Dépol-Set Up en had OPM klaarblijkelijk geen energie meer om nog redelijk te volleyballen. Door het zuivere spel en de krachtige aanvallen op alle posities werd ook deze set met 25-13 gewonnen door de thuisploeg.

Volgende week spelen de mannen uit IJsselmuiden tegen VC Zwolle H2 in Zwolle.

2014-01-25 - Depol-Set Up - OPM Heerenveen H1

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen