HomeRegiosportDépol-Set Up pakt 2 punt in gelijkwaardig duel

Dépol-Set Up pakt 2 punt in gelijkwaardig duel

-

2014-03-15 - Depol-Set Up - Captains Kangeroe H1

IJsselmuiden 15 maart – Na de 3-1 winst van afgelopen week tegen Donitas, moesten de heren van Dépol-Set Up het vandaag thuis opnemen tegen Captains***Kangeroe uit Hardenberg.
Beide teams gingen in het begin van de set gelijk op maar de thuisploeg wist daarna een gat te slaan (25-14). De 2e set verliep minder. De IJsselmuidenaren keken al gauw tegen een achterstand aan omdat de gasten minder persoonlijke fouten maakte dan Dépol-Set Up. De set werd nipt verloren (23-25). De 3e set was het lang een gelijkwaardige strijd. Toch was het Dépol-Set Up die aan het langste eind trok (25-23).
De 4e set pakte de thuisploeg weer een voorsprong maar de gasten uit Hardenberg wisten na 2 matchpoints toch de set naar zich toe te trekken en met gevolg een 5 setter (26-28). De 5e set ging ook gemakkelijk naar de tegenstander en de wedstrijd werd uiteindelijk verloren met 2-3.