vrijdag, maart 29, 2024

HomeRegiosportDépol-Set Up pakt 2 punten in Hardenberg

Dépol-Set Up pakt 2 punten in Hardenberg

-

Afgelopen zaterdag waren de heren van Dépol-Set Up afgereisd naar Hardenberg voor de wedstrijd tegen Captains***Kangeroe. Voor Dépol-Set Up geen onbekende, eerder dit jaar werd er al gebekerd.

Dépol-Set Up begon scherp aan de wedstrijd door druk te leggen en met ‘slim’ volleybal. Captains***Kangeroe kwam hierdoor niet direct in hun spel en gaven zelfs enkele cadeaus door niet goed te serveren.

De laatste punten werd het zelfs nog even spannend toen de stand bleef haken op 24-24. Uiteindelijk werd deze set enthousiast binnengehaald met een stand van 24-26.

2013-11-30 - Captains Kangeroe H1 - Depol-Set UpIn de tweede set werd het ‘slimme’ volleybalspel van Dépol-Set Up in een stijgende lijn doorgezet. Een reeks goede services zorgden ervoor dat de middenpositie van de Hardenbergers niet kon worden bediend. Hier profiteerde Dépol-Set Up van door veel te kunnen schuiven met de blokkering. De set werd zakelijk binnengehaald met de stand 19-25.

De derde set verliep minder voor de heren van Dépol-Set Up. Het ging gelijk op en stond zelf op het laatste moment (23-24) nog even voor. Er werd niet meer gespeeld als voorgaande sets en er ontstond een lichte frustratie. Soms leek het er even op wanneer er werd gewisseld, maar dit was voor de heren niet voldoende om deze set binnen te halen. Eindstand set drie was 26-24.

Dépol-Set Up wou uiteindelijk de wedstrijd afsluiten met 1-3. Helaas ging dit niet zoals gedacht. Beide partijen trokken gelijk op, maar met de stand van 9-8 ging het helemaal mis. Een sterke service van Captains***Kangeroe zorgde voor ‘knetter en spetter’ volleybal. Er kwamen onregelmatigheden in de pass en aanvallen werden niet afgemaakt. Dépol-Set Up was na 8 punten even helemaal de weg kwijt en kon tijdens deze set nog net de 10 bereiken voordat deze set was afgelopen. 25-10. Dit betekende een vijfde set.

Er werd nog niet opgegeven, want Dépol-Set Up liet weer wat lichtpuntjes zien door de eerste helft van deze set overeind te komen en stond voor met 6-8. Na het wisselen van veld ging het helaas weer mis. Het vertrouwen en eigen spelletje van de heren was uit het zicht. Er werd nog wel geknokt voor winst, maar jammer genoeg wist Dépol-Set Up niet de winst naar zich toe te trekken. De vijfde set eindigde dan ook met een stand van 15-12.