dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKunst & CultuurDirecteuren Ikonenmusea Rusland en Duitsland bezoeken Kampen

Directeuren Ikonenmusea Rusland en Duitsland bezoeken Kampen

-

 

ikonenmuseumOp zaterdag 10 augustus ontving het Ikonnenmuseum twee bijzondere gasten.

Zowel de directeur van het befaamde Rublev museum in Moskou, als de directeur van het ikonenmuseum Frankfurt am Main deden in het kader van internationale samenwerking het Kamper Ikonenmuseum aan.

De delegaties werden ontvangen door conservator J. Heutink en directeur Harry van Biessum. Zowel dhr. Popov (Rublev), als dhr. Zacharuk (Frankfurt am Main) waren zeer onder de indruk van het museum en de opzet van de expositie. Beiden sluiten een verdere uitbreiding en intensivering van samenwerking zeker niet uit. Al met al was het voor het Ikonenmuseum een zeer geslaagde dag.

Sluiting Museum

Op  14 september eindigt de expositie “Russische Ikonostase”. Wegens de “opbouwwerkzaamheden” die er dan volgen om het museum in
orde te maken voor de volgende expositie zal het museum vanaf 15 t/m 23 september gesloten zijn.  Vanaf dinsdag 24 september kan het publiek deze expositie “Beelden van het Licht” komen bewonderen.

 

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen