Doe mee aan de Happen en Trappen voor SIERRA LEONE fietstocht

Op zaterdag 4 september wordt er door de 21+ actiegroep van de Hoeksteen voor de tweede keer een fietstocht georganiseerd. Ditmaal bieden ze naast de lange route van ca. 44 km ook een korte route van ongeveer 20 km aan.

‘We hebben zoveel positieve reacties vorig jaar gehad dat we ook dit jaar weer een Happen en Trappen, een ALL INCLUSIVE coronaproof fietstocht voor jong en oud gaan organiseren’, aldus Heidy van den Brink, één van de initiatiefnemers.

Starten kan ’s morgens tussen 10.00 en 12.00 uur vanaf de Hoeksteen, Goudplevier 103. We hebben een prachtige route uitgestippeld langs verschillende mooie plekjes in de omgeving van Kampen, dus laat u ook deze keer weer verrassen en verwennen met heerlijke lekkernijen. De kortere route is vooral voor gezinnen erg leuk om te fietsen, maar ook voor iedereen die 44 km te ver vindt is deze route zeker een aanrader, vertelt van den Brink.

Over het project
De Happen en Trappen wordt georganiseerd door deelnemers van de actiegroep IJsselmuiden. De opbrengst van deze fietstocht is volledig bestemd voor het bouwproject in Sierra Leone, drie klaslokalen voor de kinderen van Barmoi Luma. Daarmee geven we de kinderen een kans op een betere toekomst. U/Jij fietst toch ook mee?

Inschrijven
Wil jij ook happen en trappen voor het goede doel? Schrijf je dan direct in: happenentrappensl@gmail.com Opgeven is verplicht en kan tot uiterlijk woensdag 1 september. Deelname voor volwassene € 26,00 en kinderen t/m 12 jaar € 10,50.
Geef daarbij op met hoeveel personen u meedoet en welke afstand. Na aanmelding krijgt u een bevestiging van deelname. Voor meer informatie kijk op onze actiepagina https://www.worldservants.nl/ijsselmuiden

Wilt u meer weten of wilt u een eenmalige donatie doen? Kijkt u dan ook eens op www.geef.ws/ijsselmuiden. Hier vindt u uitgebreide informatie over het project.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*