zondag, mei 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportDOS Kampen laat ook koploper Hierden met lege handen staan

DOS Kampen laat ook koploper Hierden met lege handen staan

-

DOS Kampen heeft opnieuw indruk gemaakt door koploper Hierden te verslaan. Met een prachtige reeks van vijf opeenvolgende overwinningen, waarbij ze zelfs vier keer het doel schoon hielden, was de vraag of DOS deze trend kon voortzetten tegen de ongeslagen koploper.

Vanaf het begin zette DOS fel druk op Hierden, waardoor de lange ballen van de tegenstander effectief werden opgevangen. De openingstreffer kwam al in de tiende minuut, dankzij een prachtig opgebouwde aanval die resulteerde in een doelpunt van Allan Bakker.

Ondanks de voorsprong bleef Hierden ongevaarlijk, mede dankzij de hoge intensiteit van DOS. Zelfs een kans die Hierden cadeau kreeg door een fout van de scheidsrechter werd niet benut. Na rust bleef het spelbeeld grotendeels hetzelfde, waarbij Hierden niet in staat was de solide DOS-defensie te doorbreken.

Met een gezonde dosis vechtlust en een betrouwbare doelman Fariz Mesud hield DOS stand, en uiteindelijk klonk het laatste fluitsignaal met een overwinning voor DOS. Deze overwinning betekent de zesde opeenvolgende winst voor DOS, waarmee ze hun derde plaats in de ranglijst behouden.

Om deze positie te versterken, is een goed resultaat tegen Nunspeet van essentieel belang. Bovendien zijn de Nunspeters belangrijke concurrenten in de strijd om de tweede periode, waarin DOS momenteel bovenaan staat.

Met een oefenwedstrijd tegen buurman KHC op donderdagavond blijft DOS Kampen actief en scherp.

Benieuwd naar de Kamper sportuitslagen? Hier vind je alles op een rijtje

Gerelateerde berichten

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen