woensdag, april 24, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosport*AUDIO* Voorbeschouwing Dos'37 - Dos Kampen

*AUDIO* Voorbeschouwing Dos’37 – Dos Kampen

-

 

doskampen

 

DOS Kampen speelt zaterdag uit tegen DOS’37, beluister HIER de voorbeschouwing met Guido Vlierhuis

Voorbeschouwing DOS’37 – D.O.S. Kampen

Welke van de twee geelzwarten zal na afloop van de onderlinge confrontatie het hoogst op de ranglijst geklasseerd zijn? Deze vraag is actueel. Voorafgaand aan de competitie hadden wellicht weinig kenners dit verwacht. Het elftal van DOS’37 zou toch zeker gaan meedoen om de bovenste plaatsen. Met zoveel ervaring en kwaliteit in het team leek dit een logisch uitgangspunt. D.O.S. Kampen zou het moeilijk gaan krijgen met zoveel jonge en onervaren spelers. De werkelijkheid is anders. D.O.S. Kampen heeft één punt meer en staat momenteel één plek hoger dan DOS’37.

De belangen van de wedstrijd van zaterdag zijn daarmee helder. Het is aanhaken of afhaken bij de brede middenmoot. De laatste competitiewedstrijd verloor DOS’37 uit bij NSC met 3-1. Op basis van inzet, strijd en kansen een terechte uitslag. Dinsdag 25 februari liet DOS’37 in de beker zien dat het fantastisch kan voetballen en beschikt over veel aanvallende kwaliteiten. Tegen de ambitieuze zondag 1e klasser Sportclub Silvolde stelden de mannen van trainer John van Loen een plaatsje veilig in de kwartfinale van de KNVB-beker in district Oost.
Met vlijmscherpe uitbraken werd voor rust al de 4-0 aangetekend. Bekende namen als Thijs Houwing en Kenny Kroeze waren trefzeker.

De mannen van Guido Vlierhuis en Nick Karel zijn in vorm. In de thuiswedstrijd tegen Sparta Enschede werd een 0-1 achterstand in de tweede helft omgebogen naar een 3-1 zege. Een knappe overwinning die op basis van een fikse portie strijd en inzet werd behaald. Zowel Jorik Schuur, Rico Westendorp als Rob Kabboord scoorden namens de poelänten. Een geruststelling dat alle aanvallers weten te scoren.

Het belooft dan ook een uiterst spannende en boeiende wedstrijd te worden in Vriezenveen. De wedstrijd op sportpark “Het Midden” begint om 15.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter G.J. Beltman uit Rijssen.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen