zaterdag, april 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportDr. Schaepmanschool wint Badminton Scholierentoernooi

Dr. Schaepmanschool wint Badminton Scholierentoernooi

-

Op vrijdag 3 januari organiseerde BC Kampen het Badminton Scholierentoernooi 2014. Eenentwintig teams met leerlingen uit groep 7 en 8 van de Kamper basisscholen hadden zich ingeschreven, wat leidde tot een gezellige drukte in sporthal Cellesbroek.

’s Ochtends, na het indelen van de poules, werd er al fanatiek gebadmintond. De uitslagen van deze wedstrijden waren bepalend voor de indeling voor de middagpoules, waarin eveneens veel pittige partijen gespeeld werden.
Aan het eind van de middag vonden de finales plaats. Aisha van Staveren en Joyce Lorist van de Dr. Schaepmanschool speelden om de eerste en tweede plek tegen Tim Eijsink en Xander Klijnsma van De Wegwijzer. Na een spannende wedstrijd kwamen Aisha en Joyce als winnaars uit de bus. De strijd om de derde en vierde plaats werd na verlenging beslist in het voordeel van Chloë Kalter en Sandra Sanharib, eveneens van de Dr. Schaepmanschool.
Mede doordat leerlingen van de Dr. Schaepmanschool eindigden op de eerste en derde plaats, won deze school ook de wisseltrofee voor de gemiddeld het best presterende school.

Om te benadrukken dat het bij sport niet alleen gaat om winst, kregen alle deelnemers een medaille mee als aandenken. Matthijs van Dijk en Hans van Mierlo van BC Kampen, die het Scholierentoernooi ook dit jaar organiseerden, kijken positief terug op de dag. “De sfeer was goed en alle leerlingen hebben enthousiast gebadmintond. Wij zijn blij dat we weer zo’n mooi toernooi konden organiseren.”

Badminton Scholierentoernooi - Dr. Schaepmanschool

Badminton Scholierentoernooi - FinalesFoto’s: Matthijs van Dijk

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen