Dressuur- en springuitslagen Deltaruiters

Woensdagavond werd er in Zwolle dressuur gereden door o.a. Rosalie Verwoert. Zij heeft er samen met Gallant Teddy een nette proef neergezet die met 186,5 punt en een eerste plaats werd beloond.

In Hattem wordt helaas de laatste Hippisch Pinksterconcours gehouden. Zaterdag was het de dag voor de ponyruiters om voor de laatste keer te sprankelen.
Esmee Verwoert startte met Pampa Star in de dressuurring van de klasse L1. Hier wisten zij 203,5 punt bij elkaar te rijden. Dat was goed voor een eerste plaats.

In de springpiste werd ook hard gestreden. Sherise Slendebroek had haar eerste parcours helaas een weigering, maar haar tweede parcours ging zij samen met haar pony Goldberg’s Chilayne als een speer. Het netjes afgelegde parcours werd beloond met 70,5 stijlpinten en dat leverde haar een 1ste prijs op in de 60 cm klasse.

Rosalie Verwoert wist zich met haar pony Nikita in de 70cm klasse naar een 8ste plek te rijden.

Roselyn Slendebroek startte met Fly de la Noyelle in de 80 cm klasse. Zij pakten het eerste parcours de 4e prijs met 76 stijlpunten en bij het 2e parcours wisten zij een 3e prijs met 73 stijlpunten te bemachtigen.

Jojanneke Slendebroek is wel een bikkel. Met krukken lopen wegens verstuikte enkel, maar toch mee willen doen. Met Hertog reed ze in de 80 cm naar een 6 prijs met 73,5 stijlpunt.

Linda Kok heeft in Zwolle twee fijne proeven gereden tijdens haar debuut in de klasse M2 met het paard Wandermaerchen. Ze hadden hele fijne stukken en nog wat kleine knullige foutjes, maar dat mocht de pret niet drukken volgens de jury en beloonde beide proeven met een 1ste prijs en 202 en 201 punt.

In Zwolle reed ook Jacco Doornwaard met het paard Kinzi hun debuut, maar dan in de klasse Z1.
Na een aantal maanden geleden het laatst te hebben gestart in de L2, heeft hij de stoute schoenen aangetrokken en is in Z1 gestart. Kinzi liep al een aardige 1e proef met 233 punt en een 1e plaats. De 2e proef had het paard de energie behoorlijk op, maar zij wisten alsnog een nette winstpunt te behalen.

Jantien Westendorp,
namens de Deltaruiters


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*