Met drie Kamper records bij ronde tweede competitie Isala’96

isalalogo
Zondag 29 mei, was Emmeloord het strijdtoneel voor de tweede competitie van de drie ronden in totaal. De dames van Isala’96 staan vooraf als favoriet aan de start naar een fantastische eerste ronde. De favoriete rol is met glans ingevuld en wederom werden de dames eerste bij de poule. Landelijk staan de dames nog steeds met voorsprong op de eerste plek, met eind juni nog 1 ronde te gaan.

Gejanne Lussenburg sprong met het polsstokhoogspringen naar een hoogte van 2.70 meter en verpulverde het Kamper record met 20 centimeter. Het twee Kamper record was voor de dames estafette ploeg 4 x 100 meter. Met een tijd van 49.19 liepen Anneloes de Roo, Gejanne Lussenburg, Lieke Bakker en Femke oude Ophuis naar de tweede tijd overall. Anneloes de Roo liep daarnaast ook een sterke 400 meter horden in een tijd van 1.03,80 en behaalde net geen nieuw Kamper record. Irene Bijman moest de 400 meter vlak overnemen en deed dit met overmacht in de serie. In een tijd van 64.02 seconden.

Bij de heren was het derde Kamper record voor de B junior Richard Meuleman. Hij snelde in een tijd van 23.13 seconden naar een 5e plaats tussen de mannen. Een prestatie van groot formaat. Mark Jonker knalde zijn speer naar een winnende afstand van 64.38 meter. Jeroen van Veen verbaasde met een sterke 400 meter horden in een tijd van 57.52 en werd tweede.
Voor meer uitslagen kijk HIER