Dubbelconcert Voices en Rise up voor Oekraïne

voices

 

Op vrijdag 9 september a.s. geven het Christelijk Regionaal Koor Voices en het Hasselts jeugdkoor Rise up een dubbelconcert in IJsselmuiden. Voices onder leiding van dirigent Jan Quintus Zwart en Rise up onder leiding van dirigent Theo Voorberg worden op orgel en piano begeleid door Ronald Ymker. Ook is er samenzang.

Met dit optreden sponsoren de koren een project van hulporganisatie Dorcas onder kwetsbare kinderen in Oekraïne. Dorcas is een christelijke organisatie die in actie komt voor mensen in nood en diepe armoede. De organisatie werkt al 35 jaar aan hulp- en ontwikkelingsprojecten in Oost-Europa, het Midden Oosten en Afrika. Op deze avond zal ook een presentatie verzorgd worden over het werk van Dorcas.

Het concert op 9 september begint om 20.00 uur en wordt gehouden in kerkelijk centrum De Hoeksteen, Goudplevier 103 in IJsselmuiden. De kerk is open vanaf 19.30 uur. Toegang en parkeren zijn gratis. De volledige opbrengst van de collecte (machtiging ook mogelijk) is voor hulp aan kwetsbare kinderen in Oekraïne.
Van harte welkom!


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673