zaterdag, april 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportDynamo thuis veel sterker dan Floorever Reflex

Dynamo thuis veel sterker dan Floorever Reflex

-

Floorever Reflex won in de eerste seizoenshelft in de Reflexhal nog verrassend van het legendarische Dynamo. In de returnwedstrijd in Apeldoorn zat een verrassing er niet in. “Er viel niet veel eer te behalen tegen Dynamo. We konden deze keer hun passing niet ontregelen en hadden zelf een te hoge foutenlast”, aldus de verliezende coach Henk Hansma (3-0).

logo-reflexVolgens Hansma was Dynamo simpelweg beter. “Ze hadden meer lengte, meer kracht en meer servicedruk. En bovendien toonde Frank Lubberts zich buitengewoon sterk en creatief in de spelverdeling. Ik denk dat dit Dynamo langzaam weer terug is op het oude niveau. De ploeg lijkt in ieder geval klaar voor de bekerwedstrijd tegen Orion, aanstaande woensdag.”

Complimenten dus van de Reflexcoach voor de Apeldoorners, maar de Kampenaren richten zich vooral op de wedstrijd van komende zaterdag tegen SSS. “Dan moeten de messen geslepen zijn, want we hebben vooral naar onszelf toe wat goed te maken”. Hansma doelt op het slechte optreden in de uitwedstrijd in Barneveld, waarbij Floorever Reflex het liet liggen, juist op het moment dat er gewonnen moest worden van SSS, de toenmalige nummer laatst in de eredivisie. Nu is Reflex de vaandeldrager en tegen SSS zal Hansma zijn ploeg graag wat vertrouwen laten tanken voor de play outs die binnenkort van start gaan. De nummers 7 tot en met tien zullen dan onderling uitmaken welke ploeg uit de eredivisie moet verdwijnen.

Floorever Reflex speelt zaterdag om 17.00 uur in de Reflexhal tegen SSS, de ploeg die onder leiding staat van de voormalige Reflexspeler en coach Edward Kamphuis.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen