Eer & Nan brengen christelijk cabaret

’Vooruit, VOORUIT!’ belooft veel lachen en een enkele traan

Morgenavond is het zover. Dan komen Eer & Nan voor de derde maal in de openbaarheid met hun christelijk cabaret. Hoewel, openbaar? Nog altijd in de beslotenheid van het knusse Vestzaktheater van de Stadsgehoorzaal. De passie van Eer & Nan voor het schrijven en spelen van theater resulteert in een voorstelling die, naast tranen, veel lachen belooft en het mooie leven wil laten zien dat God voor ons bedoeld heeft.
Eer & NanDat mooie leven lijkt soms te vervagen als de twee jonge vrouwen terecht komen in een leven vol verantwoordelijkheden voor werk, gezin en kerk. Daar gaan hun vele verwachtingen en grote dromen. Maar de sprankelende meiden gaan het gevecht aan. Met loslaten en overgave aan God durven ze te gaan leven en er ook nog van te genieten. Zo komen ze stapje voor stapje vooruit, ondanks de absurde hersenspinsels, irrationele gedachten en debiele levensmotto’s. De voorstelling biedt veel herkenning uit het alledaagse leven.

De vriendinnen Nanda (1980) en Erika (1981) zijn in het dagelijks leven huisvrouw en treden gewoonlijk op voor vrouwenverenigingen en op gemeenteavonden en dergelijke. Ze richten zich in eerste instantie op ”vrouwen en de gevoelige man”. In april traden ze voor het eerst publiekelijk op in Theater De Dialoog in Ermelo. Die twee voorstellingen waren een groot succes en het Vestzaktheater is inmiddels ook uitverkocht. Voor de Kamperse Nanda wordt het een spannende thuiswedstrijd samen met haar medespeelster uit Harderwijk. Donderdagavond doen ze hun intrede in de Kamper Stadsgehoorzaal. Met een lach, een traan en bovenal Gods liefde.
Eer & NanZie ook:
Website van Eer & Nan
Aankondiging op Facebook
Facebookpagina van Eer & Nan

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*