Eerste editie The Future Kids in ‘t Ukien

Op zaterdag 22 november wordt in cultureel podium ’t Ukien de eerste editie van The Future Kids georganiseerd. Dit concept is speciaal bedacht voor jongeren van 14 tot en met 17 jaar. Speciaal voor deze avond is zanger Jayh Jawson benaderd om op te treden. Samen met DJ’s Adino Dino, Sebastian Diaz & Venus, The Essentials en Mourik H & Mad Max belooft het een gevarieerde avond te worden.

Jayh

Jayh is vooral bekend van het nummer ‘Mooie Dag’. De Amsterdamse zanger heeft in de afgelopen jaren onder andere samengewerkt met Lange Frans & Baas B, Dio en Flinke Namen. Ook leverde hij een bijdrage op het nummer ‘Ik ga hard’ van The Partysquad.

Naast een optreden van Jayh, passeren tijdens het feest verschillende DJ’s de revue. Zij zullen de avond vullen met diverse muziekstijlen, van house tot hiphop en moombahton. Daarnaast wordt er een laser show gegeven met special effects, verzorgd door Party Sensations.

Tickets voor 22 november zijn voor 10 euro verkrijgbaar via de website van ’t Ukien en bij Blue Music en De Fantast. De zaal gaat om 20:00 uur open en het feest is om 01:30 uur afgelopen. Tijdens deze avond zal geen alcohol worden geschonken. Voor vragen kan contact opgenomen worden met de organisatie via thefuturekids@outlook.com.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*