Eerste Kamper tattoo event druk bezocht.

Organisatie kijkt tevreden terug

In De Kofferbak in Kampen vond afgelopen zaterdag het eerste Kamper Tattoo event ‘the Art of Tattoo’ plaats. Dit was alweer het vierde evenement dat Suitcase Solutions organiseerde.
Tattoo1Diverse tatoeëerders uit Kampen en omgeving vertelden enthousiast over de geheimen van het vak waar ze verslingerd aan zijn. Het event dat veel bezoekers trok, bood uiteraard de gelegenheid om ter plekke een tattoo te laten zetten. Ook kon men op ontdekkingstocht door de geschiedenis van tattoo’s (met o.a. handige weetjes om de show te stelen op een feestje.)

De tattoo artiesten gaven veel en graag uitleg over hun werk. Wat kan wel, wat kan niet? Hoe pijnlijk is het en natuurlijk de oer-hollandse vraag: Wat kost het? Het mooie van dit event was dat je er bovendien met je neus boven op kon staan om te zien hoe een tattoo ontworpen werd, maar ook het daadwerkelijke zetten van de tattoo kon van dichtbij bekeken worden.

Er was live muziek van de band Different, zij brachten stomende en dampende rock waar je oren vanzelf een paar graden warmer van werden. Voor de ‘dorstigen’ waren er er rondvliegende cocktails. Als je iets te drinken wou bestellen dan sprak je een flairtender aan die met flessen, glazen en ijs kunst, vlieg- en vuurwerk een wervelende cocktail voor je mixte.

De aanwezige kinderen konden zelf ook een ‘echte’ tattoo laten zetten en onder begeleiding van Jolanda van Tuinen van Jocando.nl aan de slag met het maken van z.g.n. ‘bougie-beestjes.