Eerste Kamper tattoo event

 

Tatto

Eindelijk heeft Kampen een eigen tattoo – event! En niet zomaar ergens… maar in de knusse entourage van het minitheater van een garagebedrijf: De Kofferbak.

Op zaterdag 24 oktober om 13.00 presenteert Suitcase Spotlight namelijk ‘the Art of Tattoo’ in de Kofferbak in Kampen. De conventie duurt tot 20.00 uur. De entree is vijf euro en is inclusief twee consumptiemunten.

Allereerst is er een korte ontdekkingstocht door de geschiedenis van tattoo’s (met o.a. handige weetjes om de show te stelen op een feestje.
In de Kofferbak staan diverse tattoo artists uit Kampen en omgeving. Allemaal verslingerd aan hun vak. Ieder met hun eigen specialiteit. En een flink arsenaal aan tattoo vakgeheimen. Zij geven uitleg over hun werk. Altijd al eens wat meer willen weten over tattoo’s? Wat kan wel, wat kan niet? Hoe pijnlijk is ‘t? Zaterdag mag je vragen stellen, en je kunt er bovendien met je neus boven op staan om te zien hoe een tattoo ontwerpen en zetten in z’n werk gaat.

Er is life muziek: stomende en dampende rock waar je oren vanzelf een paar graden warmer van worden. Voor dorstige mensen zijn er rondvliegende cocktails. Als je iets te drinken wilt bestellen dan spreek je een flairtender aan die met flessen, glazen en ijs kunst, vlieg- en vuurwerk een wervelende cocktail voor je mixt.

Speciaal voor kinderen is er wat te doen onder begeleiding van Jolanda van Tuinen van Jocando.nl En er is een expositie van tattoo photography shoots. Daarnaast wordt er nog tattoo artwork geëxposeerd. Maar je kunt ook zelf gefotografeerd worden..met je tattoo natuurlijk. De organisatie hoopt gezamenlijk met de bezoekers aan het event bij te dragen aan een uit zijn voegen barstend sfeervol en evenerverend evenement opdat in Kampen ook volgend jaar weer het Kamper tattoo event georganiseerd kan worden.

Meer info over dit event is te vinden op facebook onder Kamper tattoo event of op www.suitcasespotlight.nl De expositie is na deze dag nog te bezichtigen tot en met 24 januari tijdens kantooruren in de Kofferbak (Ambachtsstraat 21 ) in Kampen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*