Eerste Triathlon IJsselmuiden groot succes (VIDEO)

100 deelnemers van start bij de eerste 1/8 triathlon in IJsselmuiden


De triathlon, georganiseerd door Sportcentrum Sonnenberch en Goed Zorg Fysiotherapie, is een groot succes. Zowel valide als minder valide sporters kwamen zaterdag aan de start onder het het motto:‘ Sporten is voor iedereen gezond!’. De opbrengst van dit evenement is bestemd voor de organisatie “Spieren voor Spieren”.

Zowel individuele sporters als teams (trio’s) gingen van start vanaf het zwembad in Sportcentrum Sonnenberch. s-morgens om 07.45 uur verschenen de eerste sporters bij het inschrijfbureau. Je kreeg hier een envelop met je naam, startnummer en verdere instructies. Het eerste startschot klonk om 09.15 uur in het zwembad voor de teams die in estafettevorm de triathlon gingen afleggen. Daarna volgden in groepen de individuele sporters.

Voor de meeste deelnemers ging het natuurlijk om het meedoen en om lekker te sporten. Maar er waren er ook die de competitie zochten en het parcours, 500 meter zwemmen, 20 km fietsen en 5 km lopen, zo snel mogelijk wilden afleggen. De snelste deelnemer kwam over de finish in 58 minuten.

triathlon-sylvia

Sylvia Bloemers (organisatie) : “Als het aan de organisatie zelf ligt dan is er volgend jaar weer een triathlon. Ik hoor vandaag veel positieve reacties”.

mediacal-rescue

Het evenement wordt gedragen door veel vrijwilligers. Voor het verlenen van eventuele medische hulp waren de vrijwiligers van Stichting Medical Rescue aanwezig. ( Link: www.medicalrescue.nl )

triathlon-ijsselmuiden

500 meter zwemmen

triathlon-hardloper

5 kilometer hardlopen

triathlon-fietsers

20 Kilometer fietsen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*