zaterdag, juli 27, 2024

HomeRegiosportEindelijk winst thuis voor Dépol-Set Up - IJssselmuiden

Eindelijk winst thuis voor Dépol-Set Up – IJssselmuiden

-

Zaterdag  7 december stond de wedstrijd tegen Fizz/Maz uit Meppel op het programma. Maar voor aanvang van de wedstrijd werd eerst door Set Up IJsselmuiden afscheid genomen van de hoofdsponsor Dépol. ( Dépol die meer dan 15 jaar clubsponsor is geweest.)

2013-12-07 - Depol-Set Up - vv Meppel AZ H1

De eerste set werd door de thuisploeg ijzersterk begonnen en kwam men al snel los van Meppel. Aanvallend wist men prima te scoren ook al lag de pass op sommige momenten niet echt geweldig. 25-15

In de tweede set lag dit anders, zo was het Meppel die al snel een gaatje sloeg. Ron Kranenburg greep in en begon te wisselen. Maar de achterstand werd niet maar weggewerkt. 18-25

De derde set liep lang gelijk op, maar het was Dépol-Set Up die aan het langste eind trok. ( 25-23 )

Bij een 2-1 voorsprong in sets, werd in de vierde set wederom tegen een achterstand aangekeken. Bij een achterstand van 14-20 werd er weer gewisseld. Mede door het aanmoedigingen van publiek en wisselspelers werd de achterstand op karakter omgezet naar winst. 25-22

Volgende week moet er voor de laatste wedstrijd van 2013 worden afgereisd naar Groningen. Veracles is dan de tegenstander.