donderdag, maart 28, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeMuziekOranje IJsselmuiden lanceert "MuZiekO" lesprogramma voor op de basisscholen

Oranje IJsselmuiden lanceert “MuZiekO” lesprogramma voor op de basisscholen

-

Ingezonden door Show- en Drumfanfare Oranje IJsselmuiden

Met trots presenteert Oranje IJsselmuiden MuZiekO. Een projectmatig lesprogramma voor op de basisscholen, ontwikkeld door eigen muzikanten, Pabo studenten en lokale ondernemers, dat op maat ingezet kan worden. Oranje wil vanuit haar missie ‘samen muziek beleven’ meer kinderen lokaal in contact brengen met muziek en wil muziek binnen de muziekvereniging levend houden en daarbij een belangrijk schakel zijn.

Met het nieuwe muziekles project MuZiekO kunnen kinderen samen met de gastdocent of eigen leerkracht met de verschillende digitale lessen muziek maken. Het faciliteren van een compleet kant-en-klaar lespakket met materialen geeft de leerkracht de ruimte om zich tijdens de les bezig te houden met klassenmanagement en wordt dit schooljaar bij meerdere scholen binnen de gemeente Kampen ingezet.

MuZiekO is mede mogelijk gemaakt met financiële steun van VSBfonds, iedereen doet mee, Cultuurfonds Overijssel en de Cooperatieve Rabobank Rabobank IJsseldelta ClubSupport.

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact op met Jorian van ’t Oever via muzieko@oranje-ijsselmuiden.nl of neem een kijkje op de site via www.muzieko.nl.
We komen graag langs om kennis te maken en samen een plan voor jouw school te maken.

Promotiefilmpje


Misschien wel interessant voor jou:

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Net binnen