donderdag, juni 13, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeGezondheidEleos opent huis van herstel

Eleos opent huis van herstel

-

Op 14 september opende wethouder Bernard van de Belt, wethouder gemeente Kampen en Trea Elgersma, coördinator ervaringsdeskundigheid, het Huis van herstel Kampen. Dat deden zij door samen het bord te onthullen met de naam.

Eleos is een specialist in christelijke ggz en al jaren verbonden met Kampen volgens de omschrijving op hun website.

“Wij zijn ervan overtuigd dat geloof en zingeving belangrijk zijn voor je psychisch functioneren. Natuurlijk volgen we daarbij de laatste wetenschappelijke inzichten. En dat is juist wat ons als christelijke ggz-instelling onderscheidt.”

De verbinding was er door de Koriander, onze locatie voor begeleid wonen. In de afgelopen 2 jaar is die verbindbinding versterkt door het openen van een behandellocatie aan de IJsselkade 37. En nu zetten we een volgende stap. De opening van het Huis van herstel aan de Voorstraat 89 in Kampen“.

Arjan van Ommeren, directeur Regio Noord van Eleos zegt daarover: “We zitten naast de Koldenhovenpoort– poort vanuit Kampen naar de IJsselkade – een poort is een doorgang – ik hoop dat het Huis van Herstel ook zo’n poort van herstel gaat zijn voor velen!”

” Bernard van de Belt sprak warme woorden
Hij deelde dat de gemeente Kampen blij is met de samenwerking met Eleos. En dat het Huis van herstel Kampen een bijdrage kan leveren aan het mentaal welbevinden van de inwoners van Kampen. En dat is waar wij als Eleos een bijdrage aan willen geven.”

Meer informatie over Eleos is te vinden op www.eleos.nl

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen