Elke woensdag Atelier in de vrije ruimte

In de nazomer gaat de Vrije Ruimte weer door met bijzonder leuke en leerzame activiteiten. De Vrije Ruimte is gesitueerd in Cultuurbroedplaats Het Werk, te IJsselmuiden. In de Broedplaats zijn kunstenaars werkzaam in hun atelier.

In het Open Atelier is er plek voor jou om je bezig te houden met jouw eigen kunst. Je kunt er Tekenen, Schilderen, en er is de mogelijkheid te werken met Grafische technieken.

In het Open Atelier wordt je begeleid door Lydia Roelofsen. Ze is Kunstenaar en Beeldend docent. Ze werkt veel met Grafische technieken zoals Lino en houtsnede, en etsen. Tekeningen zijn de basis van haar Grafische werk.
Je kunt vanaf 18 jaar werken in het Open Atelier, op de woensdagochtend van half 10 tot 12 uur.

In de Vrije Ruimte
Wil je ook iets doen met de Vrije Ruimte? Wil je meedenken, iets ondernemen, iets geven? Zij staan open voor jouw ideeën en vinden het leuk je te ontmoeten. Er is plek voor jouw initiatief in de Vrije Ruimte.

Kom een keer langs bij de Vrije Ruimte en neem contact op met Sasja IJmker; 06-39016453 of met Lydia Roelofsen 06-19736056.

Het programma van de Vrije Ruimte op dit moment:
Woensdag 9:30- 12:00 Open Atelier.
Donderdag 10:00- 12:00 Kind & Ouder Atelier. 15:30- 17:00 Schilderatelier voor Kinderen
Vrijdag 13:00- 14:30 Schilderatelier voor Kinderen

Elke 1ste Vrijdag van de maand: Vrouwencirkel gegeven door Sasja IJmker. De eerstvolgende Vrouwencirkel wordt gehouden op Vrijdag 9 September om 19:30.

Voor deelname aan de Ateliers en Vrouwencirkel en meer informatie kun je ons bellen of appen. De Vrije Ruimte heeft ook een facebook pagina die je kunt volgen. Het gebouw van De Cultuurbroedplaats Het Werk aan de Zandbergstraat 2 te IJsselmuiden is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
De Vrije Ruimte is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Heropeningsfonds Kampen.


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*