Enthousiaste reacties op Sport 2000 Introtoernooi

pizap.com14425594627301De hele avond alle badmintonvelden bezet. Een gezellige, ontspannen, maar ook competitieve sfeer. Lachen, zweten en smashen, een drankje achteraf en een cadeaubon van sponsor Sport 2000 voor de winnaars. Het Introtoernooi dat BC Kampen 14 september organiseerde in het kader van de Week van het Badminton is enkel positief te omschrijven.

De opkomst bij het toernooi was hoog: veel leden van de badmintonclub hadden introducés meegenomen, enkele oud-leden kwamen weer eens kijken en verschillende nieuwsgierige nieuwkomers namen een leenracket ter hand. Hoewel de niveaus van de individuele spelers tijdens de avond sterk uiteen liepen, kon iedereen meerdere leuke en spannende partijen spelen.

Reacties varieerden van ‘Wat leuk om weer eens te spelen!’ tot ‘Ik wist niet dat badmintonnen zó vermoeiend was!’, maar waren alle enthousiast. De deelnemers hadden het naar hun zin en ook de organisatie kijkt positief terug: ‘Iedereen heeft een mooie avond gehad. En vanzelfsprekend hopen we dat de gasten zin hebben om nog eens te komen spelen.’

Natuurlijk zijn niet alleen deelnemers aan het toernooi, maar alle geïnteresseerden welkom. Niet alleen tijdens de Week van het Badminton, maar iedere maandag- en woensdagavond is sporthal Cellesbroek geopend om vrij te badmintonnen en te trainen. Meer informatie staat op de site van de vereniging: www.bckampen.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*