Kom, speel en ervaar bij AMDG

Bent u afgelopen zaterdag bij het Open Huis van Quintus geweest en geïnteresseerd in de muzieklessen? Bij muziekvereniging AMDG kunt u naast de wekelijkse muziekles bij Quintus, samen musiceren in groepsverband.

Als u lid wordt van AMDG krijgt u bij Quintus een (verenigings)korting van 50% op het lesgeld. Dit is niet het enige voordeel wat een lidmaatschap bij AMDG biedt, samen muziek maken stimuleert namelijk de ontwikkeling van sociale en emotionele vaardigheden van kinderen. Bij AMDG merken we dat de kinderen het ontzettend naar hun zin hebben als ze met elkaar bezig zijn met muziek en samen toe werken naar optredens en wedstrijden. Daarnaast organiseren we leuke activiteiten voor jong en oud, zoals een jeugdkamp, cupcakes bakken en nog veel meer.

Bent u geïnteresseerd en wilt u geheel vrijblijvend informatie ontvangen, neem dan contact op met Lisanne Sollie,jeugd@amdgkampen.nl. Tevens bent u van harte uitgenodigd voor de open repetitie van het jeugdorkest op maandagavond 20 juni of de Open dag op zaterdag 3 september in ons verenigingsgebouw de Opmaat aan het Harmoniepad 4.

AMDG flyer2015