Expositie ‘Illustrator’s launch’ muzikaal geopend door Geert Leurink

Geert Leurink opende afgelopen zaterdag de expositie ‘Illustrator’s launch’ in de Kofferbak. Geert gaf onder meer een acte de presence met neusfluit, presenteerde en zang.

Foto: Gratis Scheper
Foto: Gratis Scheper

‘En passent’ interviewde hij daarnaast nog kort de deelnemende exposanten: Jolanda van Tuinen, Karin Brus, Mary-Anna de Jong en Ellen van der Schaaf in de Kofferbak, allen afgestudeerd aan de Hogeschool van de Kunsten in de voormalige van Heutz kazerne. Bijzondere muzikale verrassing tijdens de expositieopening was de band ‘Wooden Goldfish’.

Tegelijkertijd met de expositie-opening werd de nieuwe website Suitcase spotlight gelanceerd. Alle exposities die voortaan in de Kofferbak plaatsvinden hebben vanaf nu ook een digitaal gedeelte. Op deze website is meer en ander werk en extra achtergrondinformatie over iedere deelnemende exposant te vinden. Bovendien is het mogelijk via deze site direct door te linken naar de website of facebook van iedere kunstenaar. Gewezen en aankomende exposities zijn ook te vinden opwww.suitcasespotlight.nl

Foto: Gratis Scheper
Foto: Gratis Scheper

Eind oktober gaat de tattoo expositie van start. Tattoo artists of mensen met een hele bijzondere tattoo die hieraan willen bijdragen met creatief idee of voorstel kunnen contact opnemen met de organisatie via de bovenstaande website. De expositie is nog tot en met 29 oktober te bezichtigen in de Kofferbak, Ambachtsstraat 21 Kampen (tijdens kantooruren). Bezoekers die toevallig op het juiste tijdstip komen krijgen tevens een rondleiding door het multifunctionele bedrijfssamenwerkingsgebouw dat is ontworpen door Kamper architecte Janita Stoel. (Ook mogelijk op afspraak)

Foto: Gratis Scheper
Foto: Gratis Scheper

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*