vrijdag, maart 29, 2024

HomeRegiosportFlinke nederlaag voor Brezo/KBS Set Up

Flinke nederlaag voor Brezo/KBS Set Up

-

Brezo/KBS Set Up had het tweede deel van het volleybal seizoen maar wat graag anders begonnen, maar helaas werd er afgelopen zaterdag met 4-0 verloren.

2016-01-16 - VC Sneek H2 - Brezo_KBS Set Up
Waar 3 oktober vorig jaar nog een 3-2 winst werd behaald tegen VC Sneek heren 2, kreeg Set Up nu geen grip op de wedstrijd. Sneek staat nu 3e op de ranglijst met 41 punten in 12 wedstijden en Brezo/KBS Set Up op nummer 7 met 27 punten uit 10 wedstrijden.
Brezo/KBS Set Up was dit keer verre van compleet, passer-loper Kees ten Brinke is nog niet volledig hersteld van een knie en schouderblessure. Daarnaast waren de 2 passer-lopers Remco Bultman en Koen Merckx ook nog eens afwezig vanwege ziekte en werk.
Tijdens de eerste set leek het even of Brezo/KBS Set Up goed in de wedstijd kon komen, al snel stonden ze op 5 punten voorsprong, daarna het was meteen duidelijk dat het een stroeve wedstijd zou gaan worden want de set werd verloren met 25-12.
De tweede set ging Brezo/KBS Set Up wat beter en meer georganiseerd spelen. Ondanks dat de pass goed aan het net gebracht werd, maakte Set Up het zichzelf te moeilijk door aanvallend teveel directe fouten te maken. 25-22.
Na de tegenslag in de tweede set leek het even of men de hele wedstijd al had opgegeven. Toch waren de directe aanvalsfouten minder en werd er meer druk gelegd met de opslag. Helaas ging deze set alsnog verloren met 25-22.
Ondanks dat Sneek de wedstijd had gewonnen probeerden de IJsselmuidernaren toch de draad weer op te pakken. Door meer rust in het spelletje te brengen en de individuele fouten te beperken door minder risico te nemen, liep Set Up toch goed mee. Maar de laatste 5 punten gingen aan de neus voorbij en verloor Brezo/KBS Set Up ook deze laatste set met 25-21.