zaterdag, juli 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportFloorever Reflex bungelt onderaan na thuis-echec

Floorever Reflex bungelt onderaan na thuis-echec

-

logo

De eredivisievolleyballers van Floorever Reflex mogen zich eens flink achter de oren krabben na het echec van afgelopen zaterdag. In de wedstrijd tegen mede-laagvlieger Zaanstad moesten de punten worden gepakt. In plaats daarvan verloor de ploeg van coach Henk Hansma schijnbaar ongeïnspireerd en onbevlogen de wedstrijd. Tot grote frustratie van het Reflexlegioen.

Het had een spannend ‘zespuntenduel’ moeten worden tussen de nummers 9 en 8 uit de nationale eredivisie. Reflex dat uit geen potten kan breken, maar het thuis tot nu toe elke ploeg lastig maakt, tegen Zaanstad, de ploeg die vorig seizoen Reflex nog in de play outs op de knieën kreeg. De praktijk weer anders uit. Na het kansloos verlies in drie straight sets bungelt de ploeg uit Kampen nu weer moederziel alleen onderaan de ranglijst.

Dat heeft de ploeg volledig aan zichzelf te wijten. Zaanstad speelde degelijk en geconcentreerd, waarbij passer-loper Marco Daalmeijer, zowat de kleinste aanvaller in het veld, dolde met het Kamper blok. Diagonaal Johan Verhees mocht zowel serverend en aanvallend laten zien waartoe hij in staat was. Aan Kamper kant ketsten de passes intussen alle kanten op, haperde de side out, was het blok vaak te laat en kregen de middenaanvallers amper de gelegenheid hun kracht te laten zien.

Zo liet Reflex zich in de eerste set zomaar aan de kant zetten (12-25).

In het tweede bedrijf werd duidelijk meer tegenstand geboden, er werd wat gewisseld en daarbij toonde vooral passer-loper Jasper Smit, als vervanger van Julien Hagens, zijn waarde. Jorn Meijer, in het veld gekomen voor diagonaal Robin van Capelle, kon deze keer echter niet tonen wat hij in huis had. Met 23-25 werd ook deze set verloren hoewel er duidelijk tekenen waren van verbetering. Maar Zaanstad was vastbesloten de thuisploeg niet verder in zijn spel te laten komen. In de derde set was het wederom kommer en kwel bij Reflex. Met 20-25 was het set en match voor de bezoekers en Reflex mocht de rode lantaarn overnemen van SSS, dat netjes wist te winnen van Arbo Rotterdam Fusion.

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen