zaterdag, juli 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportFloorever Reflex dwingt lijfsbehoud in eredivisie af

Floorever Reflex dwingt lijfsbehoud in eredivisie af

-

reflex

KAMPEN – Ook volgend jaar zal Floorever Reflex uitkomen in de eredivisie. Met overtuigend spel dwongen de Kamper volleyballers in de Reflexhal tegenstander SSS op de knieën.

De ploeg van coach Henk Hansma zette vanaf het begin de Barnevelders onder druk met een hoge servicedruk. Ook verdedigend verrichte Reflex knap werk, terwijl de passing van SSS juist beneden de maat bleef. Zo kregen vooral de passer-lopers Sandor van Straten alle kansen om te scoren en ook Reflexdiagonaal Robin van Capelle toonde zich weer effectief. SSS werd geen kans gegund en werd met maar liefst 25-19, 25-15, 25-15 naar huis gestuurd.

De 3-0 winst is de vierde knappe overwinning in de play outserie van de Eredivisie. Daarmee heeft Reflex laten zien dat de jonge, onervaren ploeg de laatste maanden is uitgegroeid tot een volwaardige eredivisieploeg die voor niemand onder doet. Met het resultaat tegen SSS dwingt Floorever Reflex overtuigend lijfsbehoud af in de competitie. Komende zaterdag speelt de ploeg in Rotterdam zijn laatste eredivisiewedstrijd van dit seizoen tegen Fusion, dat zich eerder al veilig speelde. Bij winst kan Reflex uiteindelijk zelfs op een verdienstelijke zevende plaats in de competitie eindigen. In drie jaar eredivisievolleybal in Kampen is dat de beste prestatie tot nu toe.

Beluister HIER de reactie van Sandor van Straten en Henk Hansma

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen