Forse nederlaag voor Deltasteur in Sneek.

Het is de Deltasteur waterpoloërs niet gelukt om voor een verrassing te zorgen in Sneek. Tegen het sterke Neptunia’24 werd een forse nederlaag geleden.
In het vorige seizoen verloor Deltasteur tweemaal kansloos van de ploeg uit Sneek, een van de betere teams uit de derde bondsklasse. De ploeg kent een aantal sterke spelers, en een goed strijdplan heeft men in Kampen nog niet gevonden om het deze ploeg echt lastig te maken.

deltasteur logo
In de eerste periode wist Deltasteur een vlot opgelopen 2-0 achterstand nog te repareren door treffers van Erwin Rotman en Dico Eenkhoorn. Nog voor het sluiten van de eerste periode kwam toch nog de 3-2 op het bord. In de 2e periode werd de averij groter, 5-2 halverwege.
In de derde periode werden de bakens niet verzet, Sneek scoorde driemaal, en Deltasteur tweemaal, via Chris Bos en Dico Eenkhoorn. Met een 8-4 achterstand begon Deltasteur aan de laatste periode.

Chris Bos
Chris Bos

Theoretisch is er dan nog wat te halen. Die illusie werd Deltasteur al snel ontnomen. Na de 9-4 scoorde Jeffrey Metselaar nog wel de 5e Kamper treffer, maar daarna was de koek op. Neptunia’24 verzorgde het slotstuk van deze wedstrijd, scoorde nog driemaal en Deltasteur kon terug naar Kampen met een forse nederlaag: 12-5.

Zaterdag komt “de Kikker” uit Emmen op bezoek in Kampen, een ploeg waarvan vorig seizoen de thuiswedstrijd gewonnen werd. Deze wedstrijd begint om 18.30 uur.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673