Full Color Festival gaat van start

#wezijnerbij Filmteam KampenOnline aanwezig

Vandaag vindt vanaf 12.30 uur in het stadspark de 20e editie van het Full Color Festival plaats. Het jaarlijks terugkerende festival met veel muziek, cultuur, wereldculturen, dans, theater en verschillende activiteiten voor jong en oud. Dit jaar zijn er drie belangrijke aandachtspunten, het festival wil vergroenen/verduurzamen, aandacht aan wereldvluchtelingen dag bieden en het vieren van de 20ste verjaardag.

Dull Colorfestival 2015
Middagprogramma op de schop
Anders dan andere jaren eindigt het middagprogramma niet om 18:00, maar om 20:00 uur. Er is dit jaar meer aandacht voor lokaal talent in samenwerking met Quintus Kampen, er zijn singer-songwriters, straattheater acts, dans en nog veel meer kortom er is veel te doen en te zien. Daarnaast gaan de Scouting Hanzeluiden en Kinderboerderij Cantecleer ook flink uitpakken met diverse activiteiten. De cultuurmarkt wordt verspreid over het hele terrein, zo kunt u op elke plek op het festival van de diverse wereldculturen proeven.

Wereld vluchtelingendag/ feestelijk avond programma
Vandaag is het ook wereld vluchtelingendag. Het Full Color Festival is van oudst een multicultureel festival wij zullen daarom ook in de vorm van o.a. theater, muziek maar ook op de cultuurmarkt van alles doen rondom dit thema. Juist in deze tijd willen we werken aan ontmoeting en begrip.
Het festival sluit af met een feestelijk avondprogramma. Diverse top bands en acts zorgen voor een knallend feest op het hoofd en lokaal podium.

Groen Lintje
GroenLinks Kampen reikt op het festival het Groene Lintje uit, dé onderscheiding voor mensen en organisaties die zich bijzonder inzetten voor natuur, milieu en duurzaamheid in de gemeente Kampen. De plechtigheid vindt plaat om 14.00 uur bij de Kraam van GroenLinks op de Kinderboerderij Cantecleer.

Full Colorfestival 2015 programma

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*