G.R.O.W. presenteert haar nieuwste album: ‘Satellite’

Grow1In de zomer van 2015 gingen de bandleden van G.R.O.W. de studio in om hun derde studio-album op te nemen. In de afgelopen maanden is hard gewerkt aan het afronden van de CD en het resultaat mag er zijn!

Het album is een prachtige mix geworden van 12 toegankelijke popsongs, variërend van mooie, kleine luisterliedjes tot stevige rocksongs. Met de albumtitel “Satellite” gaan de nummers over in verbinding staan. Op het eerste gehoor zijn het popsongs, maar als je goed luistert, dan hoor je dat de teksten een diepere betekenis hebben. Met deze CD wil G.R.O.W. een brug slaan naar mensen die minder bekend zijn met religieuze muziek. Ongeacht je achtergrond is deze CD dus bedoeld voor jou!

Ben je nieuwsgierig geworden, kom dan naar de CD-presentatie op donderdagavond 14 april 2016 in de grote zaal van de Music Club in Kampen. De CD is te koop voor € 10,- via de site van G.R.O.W. of via winkels die aangesloten zijn bij het distributiekanaal van Ecovata (www.ecovata.nl). Ook zal de CD binnenkort via de digitale media (Itunes, etc) beschikbaar zijn.

De eerste single van het album is het titelnummer “Satellite”:

G.R.O.W. bestaat uit Lilian Draaijer op zang, Paul van Loo op drums, Nico van Putten op bas, Marco van Engelenburg op toetsen en Arjan Gobius du Sart op gitaar. G.R.O.W. is een veel gevraagde band voor concerten, bijzondere kerkdiensten en festivals en treedt overal in het land op. Wil je meer weten, kijk dan op de website (www.growmusic.nl).