G- zaalvoetbaltoernooi in Kampen.

G-zaalvoetbal

Op zaterdag 23 april organiseert de Stichting Aangepast Sporten Kampen in samenwerking met Vitree een groot zaalvoetbaltoernooi voor verstandelijk gehandicapte sporters.
In totaal zullen er 16 teams aan dit evenement deelnemen. We hebben gastteams uit Doetinchem, Veenendaal, Didam, Dronten, Emmeloord, Almelo, Apeldoorn en het Duitse Rees bereid gevonden om naar ons mooie stadje aan de IJssel te komen. Door de deelname van onze Duitse gasten uit Rees krijgt ons toernooi dit jaar ook weer voor de tweede keer een internationaal karakter. Natuurlijk zijn ook de plaatselijke teams van Vitree, de school voor speciaal onderwijs de Spanker, FC Ponton Boys en Black & White van de partij. Ook is er nog een team van bewoners van Woonzorg Philadelphia en JP van de Bent.

Uiteraard zal er gestreden worden om de winst en de eer maar de aloude Olympische gedachte zal toch centraal staan: “ meedoen is nog belangrijker dan winnen”. Er zal eerst een halve competitie gespeeld worden in twee poules van 8 teams. Dit zal gebeuren van 9.00 tot 14.30 uur in de sporthallen Cellesbroek en De Reeve. Vanaf 15.00 uur gaan we alleen verder in De Reeve met eerst de penaltybokaal en vervolgens de finalewedstrijden. Tegen 17.00 uur zal direct na de finale de prijsuitreiking plaatsvinden door de heer Meijering, wethouder van sport.

De adressen van de locaties zijn:voetbal
sporthal Cellesbroek, Akelei 1 te Kampen
sporthal De Reeve Horstsingel 1 te Kampen

Uiteraard zijn een aantal sponsoren bereid om deze dag mede mogelijk te maken. Vandaar dat onze dank uit gaat naar: Het Grootburgerweeshuis , het Fonds Verstandelijk gehandicapten en Vitree. Uit de opbrengst hiervan worden o.a. de bekers en de lunch verzorgd. Verder zorgen ze ervoor dat elk team met een tastbare herinnering naar huis gaat.

We hopen vele enthousiaste supporters te mogen ontmoeten. De muzikale omlijsting zal worden verzorgd door Bertus Krabbe en zijn partner Bernadeth Voor verdere informatie kunt u terecht bij het secretariaat van de Stichting Aangepast Sporten: Arie Lugthart tel: 038 3320262 of 038 3372353 ( werk ) of op onze volledige nieuwe website: www.saskampen.nl
Email: info@saskampen.nl