dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKunst & CultuurGeef je creativiteit een nieuwe impuls bij Quintus!

Geef je creativiteit een nieuwe impuls bij Quintus!

-

QuintusToe aan een nieuwe uitdaging?

Quintus is weer gestart met boeiende cursussen op het gebied van beeldend, dans, literatuur, theater en muziek, voor jong en oud. Volop cursussen om de wereld weer een beetje mooier en leuker te maken!

Op 26 augustus  beginnen de  muzieklessen. Wil je nog inschrijven? Bij de meeste instrumenten is instroom nog mogelijk. Neem hiervoor contact op met de administratie. De eerste danslessen starten op 30 augustus en de theatercursussen op 2 september. Wil je spelen met materiaal en mooie vormen creëren of je schrijfblokkades doorbreken en creatieve schrijftechnieken ontdekken? De cursussen beeldend en literatuur beginnen vanaf 23 september weer.

Quintus kent verschillende kortingsregelingen. Wil je weten of je hiervoor in aanmerking komt? Kijk dan op www.quintuskampen.nl. Op de homepage staan alle kortingsregelingen op een rijtje. Op de website vind je ook informatie over data, lestijden en prijzen van alle cursussen. Bellen kan natuurlijk ook voor informatie 038 33 71 200.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen