Geslaagd 1e deel Gerrit Heldoorn Jeugdtoernooi v.v.Wilsum

Zaterdag 21 mei werd het eerste deel gehouden van het Gerrit Heldoorn Jeugdtoernooi van v.v.Wilsum. De F, E, ME, D en MD teams waren aan de beurt, zaterdagochtend 28 mei volgt nog het toernooi voor B teams.

heldoorntoernooi 1Deelnemende teams waren naast v.v.Wilsum, Sv Zalk,
v.v.s’-Heerenbroek, IJVV, Dos Kampen, Go Ahead Kampen, Sv Nieuwleusen en WVF. Bij de jongste F teams was Zalk F1 de winnaar, gevolgd door Wilsum F2 en IJVV F5. De oudste F poule was voor Wilsum F1, gevolgd door IJVV F2 en s’-Heerenbroek F1. Bij de meiden E poule ging HMC ME1 met de 1e prijs aan de haal. 2e werd HMC ME2 (Hattem Meiden Combinatie) en was de 3e plaats voor IJVV ME1. De jongens E poule werd gewonnen door Wilsum E1, Dos E6 was hier 2e en Zalk E1 3e.

Aan de winnende teams werden fraaie bekers uitgereikt en voor iedere deelnemer was een medaille als aandenken. Traditiegetrouw werden deze persoonlijk uitgereikt door het jeugdbestuur aan de spelers op de platte kar.
Ook waren er sportiviteitsprijzen te winnen in iedere poule. Deze bestonden uit een fraaie bokaal met Derbystar. Winnaars waren hier Kevin van Go Ahead F6, Niek Drent van Dos F8, Jeannine Schaarmaker HMC E1, Luuk Prins Dos E6, Tessa WVF MD1 en Beau van de Wetering s’-Heerenbroek D1.
Zaterdagmorgen 28 mei zullen 10 B-teams strijden in 2 poules. Deelnemende verenigingen zijn Dos Kampen, Go Ahead Kampen, IJVV, v.v.Zalk, v.v.s’-Heerenbroek, WZC, WVF en Heerde.