Geslaagden bij Roeivereniging De IJssel

Roeivereniging de IJssel - geslaagden

Kampen – Zaterdag 12 september deden verschillende leden van Kamper roeivereniging De IJssel examen. Zeven beginners haalden hun ‘Ploeg 1’ diploma en vijf gevorderde leden gingen op voor hun Skiff 1 diploma.

Bij De IJssel leer je in het eerste jaar van je lidmaatschap de basisvaardigheden van het roeien in een zgn. ‘vier met stuurman’. Het behalen van een diploma is een teken dat je voldoende roeivaardigheid hebt om veiligheid en zonder blessures te kunnen roeien. Alleen dan houd je plezier in het roeien en kom je steeds een stapje verder. Daarmee is het Ploeg 1 diploma het eerste van een aantal te behalen vaardigheidsbewijzen voor de leden.

Roeivereniging de IJssel1Vijf leden behaalden zaterdag hun skiff-examen. Daarmee beheersen zij de vaardigheden om in deze eenpersoonsboot te roeien. Hier komt meer techniek en balans kijken. Bij De IJssel wordt veel aandacht gegeven aan instructie om zoveel mogelijk leden zo goed mogelijk te leren roeien in verschillende soorten boten.

De IJssel is een ongedwongen, levendige roeivereniging waar men kan roeien op recreatief, sportief of ambitieus niveau, van beginner tot ervaren roeier. De IJssel is gevestigd aan het Ganzediep, Seveningseweg 3. Meer informatie: www.roeiverenigingdeijssel.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*